top of page
HB

HEALING EVIDENS
CEREBRAL PARESE

Jeg får tit mange spørgsmål fra forældre til børn med cerebral parese som ønsker at finde ud af om en alternative healer kan hjælpe børn og unge som har fået stillet en CP diagnose.  

Ofte oplever jeg også at de samme forældre vil vide mere om Reconnective Healing®, kan det hjælpe mit barn, er der evidens - kan denne healing forbedre muskelbevægelse(r), lammelse, funktionsevne og andre kognitiv vanskeligheder? Kan denne healing helbrede den sorg jeg selv går rundt med pga mit barns diagnose, og hvem er Dr. Eric Pearl egentlig - manden bag opdagelsen af dette nye healing spektrum?

Når du begynder at undersøge integrativ medicin og udvider din viden og forståelse omkring Reconnective Healing®, så finder du ofte svaret på de mange spørgsmål selv. Måske opdager du som så mange andre har gjort at Reconnective Healing® er netop lige den form for healing du har ledt efter i årevis.


Jeg er en stærk fortaler for energihealing og integrerende medicin - der findes klient anmeldelser fra CP forældre og mange andre som har prøvet at integrere konventionel behandlingsmetoder med det alternative, såsom Reconnective Healing ®, og resultaterne af denne healing er nu en gang bemærkelsesværdig.  

 

Der er masser af dokumentation på nettet som du er velkommen til at læse - når du først kommer i gang, så vil det give dig en god idé om hvor langt videnskaben inden for konventionel og integrativ medicin er kommet i dag. Også en grund til hvorfår flere og flere CP familier overvejer alternativ hjælpemidler når der overvejes hvordan man bedst mulig kan hjælpe sit barn.  

​​

Udfra de videnskabelig forskningsmetoder, de mange eksperimenter, tallige interviews samt den videnskabelige dokumentation der understøtter Reconnective Healing®, kan der nu konkluderes at denne nye form for healing er ægte. Reconnective Healing® er påviseligt, målbart og det har vist sig at være ret bemærkelsesværdigt for rigtig mange mennesker verden over.

Find ud af, hvad der forvirrer de medicinske forskere over hele kloden og hvorfor fremtrædende læger og hospitaler er så interesseret i de ekstraordinære helbredelser, der rapporteres af klienter og patienter som har prøvet Reconnective Healing®.

Er du læge, terapeaut, repræsenterer du sundhedssektoren eller arbejder du måske i social- og undervisningssektoren og er interesseret i at samarbejde omkring hvordan alternativ healing (Reconnective Healing ®) kan bruges til at hjælpe familier med CP, så er du velkommen til at kontakte os.

FØDT MED
CEREBRAL PARESE

Der er masser af forbløffende anmeldelser og beretninger om Reconnective Healing® - den mest kendte dokumentation i dette århundrede er fra den 5-årige dreng (Demitriosis) fra Grækenland, han var født med cerebral parese.

Som dokumentarfilmen 'THE LIVING MATRIX' viser - Demetrio's forældre besluttede sig for at prøve Reconnective Healing®.

Resultatet af den modtagne healing var virkelig dybtgående og er evidens på hvad et udfald kan indebære.

For at forstå Demetrio's historie skal du blot aktivere videoen.

Har du spørgsmål om Reconnective Healing ® kan hjælpe dit barn, kontakt My Karma Healer ®. 

Dr. Eric Pearl, the pioneer of Reconnective Healing and Demitriosis's mother explains the healing of Cerebral Palsy. 

the new healing science
Videnskab Reconnective Healing
bottom of page