top of page
HB

EN HILSEN
FRA EN HEALER

Hej, mit navn er Henrik - tak fordi du besøger min hjemmeside. 

Jeg er en international anerkendt healer og spirituel rådgiver. Jeg arbejder også som clairvoyant medie, det man kalder clairvoyance på Dansk, eller psychic medium på Engelsk.

 

Med mere end 10 års erfaring fra udlandet, fokusere jeg på alternativ medicin, sundhed livsstil og velvære - dette inkluderer behandling af sind, krop og sjæl. Jeg tilbyder ydelser inden for healing, selv-helbredelse, meditation, balance af chakra punkter, mindfulness, yoga, kinesiologi, tarotkort og orakelkort læsning til den nysgerrige sjæl, samt afdødekontakt. Med mig kan du også opleve fjern helbredelse (fjern healing) og online clairvoyance læsninger via Skype, Messenger eller Zoom.

 

Jeg tilbyder mine ydelser på tværs af kontinenter og jeg er også praktiserende dyrehealer hvor jeg hjælper med at helbrede dyr og kæledyr, såsom hunde, katte og heste.

healing

GRATIS

3 for 2 tilbud * 

AFDØDEKONTAKT OG CLAIRVOYANT

Vidste du, at dine nærmeste afdøde altid er omkring dig og at de venter på den anden side?

Har du mistet en du holder af - er du interesseret i at komme i kontakt med den alternative verden og modtage spirituelle budskaber, så kan et clairvoyant medie hjælpe dig.

Eller måske du er mere interesseret i at modtage beskeder fra dine engler eller guider?

Jeg er en international uddannet clairvoyant og medie, og hører gerne fra dig såfremt du er interesseret i at modtage beskeder fra det spirituelle univers. 

SPIRITUEL RÅDGIVNING

Åndelig eller spirituel rådgivning er en meget speciel oplevelse. Det er et koncept som kan være svært at komme overens med, hvis man ikke er åben for ideen om at vi alle har en guddommelig eller universel forbindelse, og at vi alle er kommet til denne jord for at udføre vores livsformål /  livsmission - hvilket oftes er større end hvad vores ego fortæller os.

​​

Jeg faciliterer spirituel rådgivning og helbredelse på mange forskellige måder.

Afhængig af hvor langt du er kommet med din livsmission, så kan spirituel rådgivning involvere en kombination af clairvoyance og medium kontakt, hvor jeg rådgiver om her og nu situationer, fortid og fremtid.

Endvidere, så kan det også indeholde psykometrilæsning samt udøvelse af det som vi indenfor det spirituelle rige kalder, THE PERSONAL RECONNECTION, hvilket handler om at genskabe forbindelsen mellem din krops meridianlinjer, som du måske kender fra akupuntur, og planetens netlinjer, som forbinder os med stjernerne og andre planeter.

Det siges at THE PERSONAL RECONNECTION er nøglen til acceleration af ens livsmission og at det hjælper os med at opnå et mere målrettet liv.

Husk, du er ikke alene - lad åndeverdenen og dine guider hjælpe dig på livets vej.

Book en en tid med mig i dag, hvis du føler din sjæl er nysgerrig efter noget mere.

TAROTKORT LÆSNING

Lad tarot guide dig på din vej - har du brug for en mere utraditionel måde at løse livets udfordringer med, så er min LIFEPATH READING (livsmission læsning) måske noget for dig.

Her trækkes der 7 kort, hvor hvert kort repræsenterer et emne, nemlig; 

  • Din styrke

  • Din situation lige nu

  • Hvad understøtter din glæde på livets vej

  • Hvilke forhindringer skal du være opmærksom på og overkomme

  • En besked fra din guide

  • En besked fra din engel

  • En besked fra dit hjerte

Ovennævte emner vil blive diskuteret yderligere i en seance som varer omkring 40-50 minutter.

Efter denne tarotkortlæsning vil du som regel få en bedre indsigt og forståelse af hvordan du bedst forholder dig til din livsmission.
 

MINDFULNESS

Livet er stresset og det kan føles hårdt at man hele tiden skal være den bedste. Dette at være på hele tiden kan være en udfordring for de fleste mennesker og kan værre stressende. Ofte hvis stress ikke styres kan det have stor indflydelse på dig selv og dine omgivelser.

Det er ingen hemmelighed, vi lever i en meget krævende verden, hvor resultatet af ubehandlet stress kan føre til mange lidelser, såsom angst, hårtab, depression, søvnløshed, problemer med selvtillid, hovedpine og meget mere.

MINDFULNESS er et nyt forskningsbaseret og videnskabeligt koncept, som er udviklet af Professor Jon Kabat-Zinn - hans MBSR-program er anerkendt internationalt og bruges indenfor alternative stress behandlinger.

Oplev MINDFULNESS i dag, bestil en tid og find ud af hvordan det måske kan hjælpe på nogle af de generelle stresssymptomer, som du oplever.
 

PLATFORMS & WORKSHOPS - ANDRE ARRANGEMENTER

Mine workshops er designet til den sjælsøgende person - uanset om du lige er begyndt på din spirituelle rejse eller måske du bare ønsker at få forbindelse med ligesindede mennesker så er du kommet til det rette sted.

Hvis du har dine egne platforms koncepter indenfor det spirituelle og søger efter en sparingspartner eller måske bare gerne vil have at vi samarbejder omkring et specielt workshop sammen, så send mig en email.

Lær mere om mine kommende platforms og workshops i dag.

ENERGIHEALING

Der findes mange former for healing, og det kan være svært at finde ud af hvilken healing man skal vælge.


Når du først begynder at lære mere om hvem jeg er, så vil du finde ud af at det kan være noget af en særlig oplevelse at modtage healing fra mig - som det fremgå af mine klient anbefalinger, så er rigtig mange af mine klienter blevet forbløffet over resultaterne af min healing.
 

Vidste du, at der er rigtig mange af mine klienter som har konstateret betydelig restitutioner (forbedringer) fra en masse forskellige slags lidelser og sygdomme ved at prøve den ny healingenergi som jeg har specialiseret viden i gennem de sidste 10 år?

Er du interesseret i at lære om den nye videnskab inden for alternativ integreret healing fra en af Skandinaviens mest troværdig healer? Eller måske er du bare nysgerrig efter et energi-boost eller finde ud af hvordan man selv kan løfte sit eget helbred, og vende tilbage til optimal balance, helhed og vitalitet?

Mon du er den næste?

Jeg er en åben kanal for en ny healingenergi, som vi på dansk, kalder reetableringshealing - på engelsk bliver denne ny form for healing kaldet Reconnective Healing®.

Lær hvordan du kan opnå at få en gratis healing session (*), hvis du bestille tid i dag.


MEDITATION

 

Meditation har været i vores civilisation i meget lang tid og går tilbage til år 5000 fvt. Mange dyrker meditation dagligt, i alle aldre, alle steder og uanset hvilken religiøs tro man har.

Faktisk findes meditationen i os alle, dog er det ikke altid let at udføre for den travle og stressende sjæl.

Hvis meditation er dig, så er du kommet til det rette sted, uanset om du er en nybegynder, mellem-eller på et udvidet niveau. Eller måske du bare har brug for en sparringspartner (mentor) som kan hjælpe dig med at få din meditation til at flyde bedre?

Uanset hvilken situation du står i, så lad os tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig med dine meditation øvelser og ønsker. 

Meditation har mange positive virkninger for din krop, sind og sjæl - lad os sammen udvide universet og finde din vej frem. Book (bestil) din private meditationstime i dag.

DYREHEALING

Der er ikke noget mere hjerteskærende end at se sit elskede kæledyr lide af stress symptomer, pludselig sygdom eller destruktiv adfærd.

Når noget er galt, vil dit kæledyr (eller dyr) ofte give dig nogle tegn - såsom usædvanlig kropssprog, pludselig ændring af spisevaner, angst, urenlighed, urolighed, ulydighed eller måske endda aggressivitet. Disse eksempler på adfærdsproblemer kan enten skyldes smerte, sygdom eller stress og skal altid konsulteres med en dyrlæge først. 

Oplev Reconnective Animals® - den nye healingenergi som kan tilbydes til en række forskellige dyrearter; f.eks katte, hunde og andre større dyr som findes på bondegårde, herunder køer, grise m.v eller på heste stutteri, samt dyr i zoologiske haver, såsom elefanter, næsehorn og mange andre dyr.

Reconnective Animals® er den ny dyrehealing og bruger et omfattende og nyt spektrum af healing frekvenser (energi), som er med til at bringe lindring og balance til alle slags dyr.

Vidste du at min fjernhealing rækker overalt på jorden? For nyligt hjalp jeg en hund i Australien med at komme sig over et alvorligt hjerteanfald (myokardieinfarkt) med hemiparese som følge, hvilket betyder lammelse af dens venstre side af kroppen. Læs her en meget inspirerende klient anmeldelse fra en hundeejer i Australien under COVID-19 nedlukningen.

Hvis du er interesseret i dyrehealing, så book en dyrehealing i dag.
 

SELVHEALING

Jeg har selv oplevet min egen sundheds- forskrækkelse - en dag vågnede jeg op og fandt mig selv i en hospitalsseng. Jeg var blevet lammet fra skulderen helt ned til mit ene ben.

Da jeg blev udskrevet fra hospitalet blev jeg henvist til en fysioterapeut og en neurolog. Efter 12 lange måneder med intensiv genoptræning af mine muskler og funktionsevne, måtte jeg konkludere at jeg ikke var tilfreds med mit helbred, trods at min rehabiliterings periode var meget længere end normalt. Da mine neurologiske lidelser blev for meget for mig, vidste jeg at det var op til mig at finde min egen vej til helbredelse.

Lad mig vise dig hvordan du måske også kan opnå bedre helbred gennem selvhealing og Reconnective Healing ®.

MyHealer3L.png
MyHealer3L.png

LÆS HVAD

KLIENTERNE  

SIGER

Der er masser af anmeldelser, anbefalinger og forbløffende udtalelser fra klienter som har prøvet Reconnective Healing® (den nye reetableringshealing).

 

Det er ikke nogen hemmelighed at Henrik har udført rigtig mange helbredende behandlinger igennem årene, derfor er det bedst at lade anbefalingerne tale for sig selv - læs et udpluk af succeshistorierne og find samtidig ud af hvorfor så mange lader sig behandle af en af Skandinaviens mest betroede healere.  

En af de bedst kendte historier i dette århundrede er om den ​​5-årige Demetrio fra Grækenland, der blev født med cerebral parese, en tilstand som lægerne ikke har nogen kur for.

Som dokumenteret i filmen ' THE LIVING MATRIX ', så besluttede Demetrios forældre at prøve Reconnective Healing®. Resultatet af Reconnective Healing® var virkelig dybtgående og er et bevis på, hvordan denne healing kan virke. I filmen kan du se og lære hvordan Dr. Eric Pearl fik helbredt Demetrio - forhåbentlig vil denne film inspirere dig til at overveje om Reconnective Healing® også er noget for dig.

Healing Testimonies

KONTAKT

DU FINDER

OS HER

contact
LOCATION

Klinikken ligger i Espergærde, i den nordlige del af Sjælland, omkring 35 minutter fra Nørreport Station og 4 minutters gang fra Espergærde station.

E-mail:

Du er velkommen til at sende en email - brug nedenstående web-formular til din forespørgsel. *) Angiver et obligatorisk felt.

Book en aftale / Bestil din tid i dag:

Du kan kun bestille tid ved forudgående aftale, og det kan gøres via vores:

Online Booking System.

Bemærk:

Alle email besvarelser sker som regel indenfor 24 timer.

VORES ADRESSE

9:00 - 19:00

Mandag - Fredag

13:00 - 16:00

Lørdag

SØNDAG LUKKET

ÅBNINGSTIDER

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for forebyggelse af COVID-19, derfor opfordrer vi alle vores klienter at gøre det samme.

 

Fremmøde uden forudgående aftale er IKKE muligt.

Du kan finde frem til hvilke ydelser der udbydes via vores bookingsystem.

MYCVR.jpeg

*) BY APPOINTMENTS ONLY

*) Efter aftale

KontaktWebformular
CONTACT / KONTAKT
MyHealer3L.png
Transparent_Small_LogoNEW.png
bottom of page