top of page

HEALING

HEMIPARESE SLAGTILFÆLDE 

På denne hjemmeside kan du finde en anmeldelse fra en af mine tidligere klienter. Anmeldelsen er et levende bevis på hvordan dyrehealing (Reconnective Animals ®) kan udvikle sig indenfor få dage og med et meget overraskende result.

Hændelsen og videooptagelserne nedenfor fandt sted under COVID-pandemien (November 2020). I de fleste tilfælde foretrækker jeg at være fysisk til stede med kæledyret og ejeren, når jeg healer. Men på grund af COVID-nedlukningen og det faktum at jeg ikke var i Australien på det tidspunkt hændelsen skete blev det aftalt med kæledyrsejeren, at jeg ville udføre en fjernhealing for hendes hund.

Baggrund:

Et uheldig og meget kritisk hjertetilfælde blev en realitet for en hund som hedder FELIX - en pludselig blodprop opstod i hans hjerte, hvilket desværre forårsagede hvad vi kalder hemiparese i venstre side af hans krop, også kaldet 'ensidig lammelse' af kroppen. Især efter indlæggelsen på det lokale dyrehospital var lammelsen af kroppen meget tydelig - Felix var ikke i stand til at støtte hans bagben, han kunne kun ligge ned.

Effekten af ​​et hjerte slagtilfælde og deraf hemiparese er meget traumatisk for både kæledyret og kæledyrsejeren. Genoptræningsperioden for hemiparese slagtilfælde kan tage måneder og i nogle tilfælde år - dette indebærer efterfølgende intens behandlinger, såsom fysioterapi og vandterapi før at kæledyret måske kan gå igen. Takke været Reconnective Animals®, så tog Felix's helbred en øjeblikkelig og positiv drejning. Som dokumenteret nedenunder, efter at Felix modtog sin healing så ændrede hans helbred sig med enorm hastighed. Han er nu bedre forberedt på sin genoptræning og som dokumenteret, der er håb forude for Felix.

Nedenfor klient anmeldelse er opdelt i sektioner, så du bedre kan forstå hvad der skete og hvor hurtigt det gik med at få Felix til at gå igen. Vær opmærksom på at hvis du oplever din egen hund i en lignende situation så skal  du altid, som Felix's hundeejer gjorde, sikre dig at din hund bliver indlagt på dit lokale dyrehospital med det samme.

Hvis dit kæledyr har brug for dyrehealing, så er du også velkommen til at kontakte mig .

Healing of Hemiparesis in a Dog

HEMIPARESE

GENOPTRÆNING

DAG 1​

Resultatet af Reconnective Animals ®

Behandlingsdato ; 12/11/2020

Emne; Hemiparese hjertetilfælde i en hund
Modality; Alternativ Behandling - Fjernhealing

Anmeldelse: Hemiparese blodprop

To dage efter, at Felix blev udskrevet fra dyrehospitalet, var han ikke i stand til at gå eller løbe. Han havde heller ingen appetit - han lå bare i sin seng og kunne ikke bevæge sig frit rundt.

Hvis han havde brug for at gå på toilet, så blev hans hundeejer nødt til at bære ham udenfor, da han ingen styrke havde i hans bagben. Han var ikke i stand til at holde sin krop oppe af sig selv.

HEMIPARESIS.jpg

DAG 2

- Healing Session 1​ -

Resultatet af Reconnective Animals ®

Behandlingsdato ; 13/11/2020 & 14/11/2020

Emne; Hemiparese hjertetilfælde i en hund
Modality; Alternativ Behandling - Fjernhealing

Anmeldelse: Hemiparese blodprop

Efter at den første healing, modtog jeg flere sms'er fra Felix's hundeejer.

Den første besked jeg modtog, var efter at hundeejeren tjekkede op på Felix tidligt om morgenen - selvom Felix stadig sov, så kunne hundeejeren ikke tro sin egne øjne .... I løbet af natten havde Felix vendt sig rundt - han havde flyttet sin krop for den første gang.

HEMIPARESIS_Movement.jpeg

Senere samme dag er Felix i stand til at rejse sig op uden hjælp - som det ses af videoklippet så er Felix's tilstand tydeligt forbedret.

 

Selvom Felix stadig virker svag, så illustrerer videoen at han selv er i stand til at komme ud af sengen og gå rundt alene.

Efter at have modtaget videoklippet skrev jeg tilbage til hundeejeren og takkede hende for videoen.

Efter denne helbredelse, besluttede jeg at udføre endnu en healing for Felix - for yderligere information om resultaterne af hans næste behandling (dag 3), referer til nedenstående videoklip og kommentarer.

DAG 3

- Healing Session 2 -

Resultatet af Reconnective Animals ®

Behandlingsdato ; 17/11/2020

Emne; Hemiparese hjertetilfælde i en hund
Modality; Alternativ Behandling - Fjernhealing

Anmeldelse: Hemiparese blodprop

Felix får sin appetit tilbage og han er nu i stand til at gå på længere ture uden at hans bagben giver efter.

I det næste videoklip som jeg modtager fra hundeejeren, kan man at se tydelige tegn på at han føler sig bedre tilpas - den samme dag modtager jeg en tak (besked) fra Felix og hundeejeren. Felix føler nu at jeg er en del af familien, hvilket jo føles dejligt .. (se beskeden - klik på billedet).​​​​

Messenger_edited.png

Efter min healing informerer hundeejeren mig om, at Felix nu kan løbe, dog med et slags gåsetrin - hans venstre bagben svinger ud til siden. Dette er spændende nyheder, men Felix er stadig ikke i stand til at gå op ad trapper. Sidstnævnte er normalt efter lammelse af nervesystemet. For at få Felix til at gå op og ned af trapper, kræves der fysio- og vandtræning.

For yderligere information om, hvordan Felix helbred udvikler sig efter dag 3, henvises du til nedenstående videoklip og kommentarer.

Når jeg healer dyr foretager jeg normalt tre sessioner - i Felix's tilfælde blev det besluttet at udføre den sidste fjernhealing dagen før hans vandtræning på hans lokale dyrehospital.

Afspil videoklippet - bemærk, hvor godt Felix går nu. Med yderligere behandlinger og med mere genoptræning forventer dyrlægen at se yderligere forbedringer.

Ofte har hunde svært ved at komme sig over et hemiparese hjertslagtilfælde - det er ikke ualmindeligt at restitutionsperioden kan tage måneder og endda år, før man ser tilfredsstillende resultater.

I tilfældet med Felix er vi blevet vidne til at det er værd at overveje at kombinere generel medicin og hospitalspraksis med alternative behandlinger - læs mere om integrativ forskning og medicin .

Hvis du overvejer alternativ behandling for dit kæledyr, så er du velkommen til at kontakte mig.

DAG 4

- Healing Session 3 -

Resultatet af Reconnective Animals ®

Behandlingsdato ; 20/11/2020

Emne; Hemiparese hjertetilfælde i en hund
Modality; Alternativ Behandling - Fjernhealing

Anmeldelse: Hemiparese blodprop

bottom of page