top of page
HB

MINE

KLIENT ANBEFALNINGER

Nedenfor finder du anbefalinger og udtalelser fra mine tidligere klienter. Disse anbefalinger er blevet gjort tilgængelige til dig på denne hjemmeside, med mine klienter's samtykke og venlig hilsen.

Du kan læse mange inspirerende anbefalinger og historier fra mine tidligere klienter - jeg håber at du ligesom mine klienter også indser at alternativ medicin (alternativ behandling) i manage tilfælde kan være et godt supplerende kompliment til den konventionelle behandling, som du måske allerede kender. Jeg er meget stolt af de healinger som jeg har udøvet igennem de sidste mange år og jeg nyder også at arbejde som clairvoyance medie - alle mine anbefalinger er et vidnesbyrd til den passion som jeg ligger i mit arbejde.

Hvis du har lyst til at følge op på nogle af mine klient anbefalinger og / eller måske du har lyst til at tale med mig omkring din egen situation, så er du velkommen til at kontakte mig.

Alternativt, hvis du ønsker at prøve en healing session med mig så kan du altid bestille tid via mit online bookingssystem, det samme gælder hvis du er interesseret i mine clairvoyance medie seancer. Du har endvidere også mulighed for at lære mere om mit etisk regelsæt og klientsikkerhed.

Der er masser af forbløffende beretninger og udtalelser om Reconnective Healing®, herunder - en af ​​de mest kendte i dette århundrede er om en ​​5-årige dreng som hedder Demetrios, han blev født med Cerebral Parese og er fra Grækenland. 

Som dokumenteret i filmen ' THE LIVING MATRIX ' - så besluttede Demetrios forældre sig for at prøve Reconnective Healing®. Resultatet af den healing som Demetrios modtog var virkelig dybtgående og er et bevis på at Reconnective Healing® har potentiale indenfor det vi kalder integreret medicin.

Forhåbentlig vil historien om Demetrios inspirere dig til at overveje om Reconnective Healing® også er noget for dig, eller måske for en som du kender.

For at se Demetrios helbredende historie skal du blot aktivere videoen nedenfor. Du kan nøjes med at se bare de første 7 minutter - hvis du vil forstå den nye videnskab indenfor alternativ behandling, så er du også velkommen til at se hele dokumentarfilmen, som er 1 time 23 minutter lang.

AT LEVE

MED

CEREBRAL PALSY

Dr. Eric Pearl, the pioneer of Reconnective Healing and Demitriosis's mother explains the healing of Cerebral Palsy. [The Living Matrix]

Living with cerebral palsy