Reconnective Animals | Dyrehealing

I slutningen af juli kom min kat Manfred ind udefra, med en kraftig halten på højre bagben, plus en masse rysten/sitren ned ad ryggen og benet. Jeg havde set ham en time tidligere, hvor der intet var i vejen. Der var ingen mærker i pelsen eller tegn på slåskamp, så måske var han faldet ned et sted. Jeg ventede et par dage for at se, om det gik over af sig selv, men det blev bare værre - han begyndte at gå på tre ben, og løfte det dårlige. Så kom han til dyrlæge, som ikke kunne mærke nogen ændringer i hans bagkrop, men ordinerede noget penicillin, til hvis der skulle være betændelse.

Dette virkede ikke, så jeg fik Manfred røntgenfotograferet ugen efter. Her var der heller ingen tegn på problemer i højre ben. Venstre derimod havde en lille skade i knæet, og dyrlægen mente, at det derfor kunne være overbelastning af højre ben. Hun gav Manfred et skud binyrebarkhormon. Da der stadig ingen bedring var, begyndte jeg at overveje alternativ behandling. Jeg fandt MyKarmaHealer, som så lovende ud, og bestilte en tid.

Manfred fik sin første fjernhealing midt i august. Efterfølgende virkede han meget glad og lettet, selv om han stadig haltede noget. Han var blevet så glad, at han kom løbende på tre ben, når jeg kaldte, fordi det skulle gå hurtigt. Før healingen havde han været langsom til at bevæge sig. Han begyndte herefter at træde ned på det dårlige ben, mere og mere.

En uges tid senere fik Manfred sin anden fjernhealing. Herefter gik det pænt fremad med at støtte på benet. For en sikkerheds skyld besluttede jeg, at Manfred efter godt tre uger skulle have en tredje healing, hvor jeg kunne forstå på Henrik, der healede, at Manfred nu var blevet vant til, og glad for, at modtage behandlingen. Der er nu gået to måneder, siden Manfred kom hjem med et dårligt ben, og han er stort set normalt gående. Jeg er meget taknemmelig for at have fået denne hjælp til Manfred, og vil absolut anbefale det til andre i en lignende situation.