top of page
Kamalaya

MIN

PROFIL

HB.jpg

Jeg er født i Danmark, og emigrerede til Australien i starten af 1990'erne, hvor jeg boede i over 20 år - det var her jeg oplevede mit livs største sygdomskrise med akut indlæggelse, hvor jeg pludselig vågnede op i en hospitalsseng med en krop som var lammet fra top til tå.  


Ironisk nok, så skubbede denne skrækkelige oplevelse mig i en retning af selvhelbredelse, hvor jeg lærte betydningen af hvad vi i nutidens lægevidenskab kalder integreret medicin. Det var igennem mine egen helbreds rejse at jeg fik øjnene åbnet for alternativ og integreret medicin, og mediumship. Det var også i Australien jeg mødte mine spirituelle guider og hjælpere, hvilket var en fantastisk oplevelse,  og er grunden til hvorfor jeg i dag arbejder som healer, clairvoyant og medium. Min vej til et bedre helbred har lært mig hvordan man kan helbrede sig selv og andre på et holistisk plan - herunder; det mentale, fysiske, følelsesmæssigt og spirituelle plan.​

Før COVID-19-epidemien blev det mig klart, at jeg havde brug for at vende tilbage til Danmark. Jeg havde brug for at være sammen med min familie og vennerne. Jeg havde også et ønske om at dele mine mange års erfaringer og tilbyde mine ydelser til alle jer som gerne vil udforske den spirituelle verden. Når jeg ser tilbage på mit helbred og sind i dag, så kan man helt klart konkludere at jeg er blevet udsat for nogle udfordrende og smertefulde oplevelser, men samtidig er jeg kommet meget langt med min personlige udvikling. Jeg er i dag 100% i balance med min krop og jeg lever livet smertefri og uden alvorlige symptomer. Den transformation, som jeg har oplevet bekræfter overfor mig selv at det er muligt at finde balance og helbredelse selv i de sværeste situationer - det samme gælder også for mange af de klienter som jeg har arbejdet sammen med gennem årene.

Jeg nyder et godt omdømme og har klienter både i Danmark og udlandet. Som en betroet clairvoyant medie og healer har jeg formået at give håb og lys til mange mennesker. Du er velkommen til at finde ud af hvad mine klienter siger om mig, her er et par klient anmeldelser . ​Jeg har arbejdet som healer i mere end 10 år, og Jeg er engageret i mit arbejde netop fordi jeg vil ændre verdenen på en positiv måde. Vigtigst af alt, jeg vil vise dig vejen til hvordan blandt andet energihealing kan være med til at fremme ens helbred og kropsbalance, ligesom et sår heles af sig selv.

Jeg er en certificeret healer, og har fået mine kvalifikationer i healing fra Dr. Eric Pearl - det er ham som har introduceret læger og alternative behandlere til Reconnective Healing® . Jeg tager mit arbejde meget seriøst og jeg har investeret både tid og penge i mine uddannelser. Jeg har certifikater i Reconnective Healing®, niveau I, II og III (The Personal Reconnection), dette inkluderer også fjernhealing og selvfølgelig har jeg også certificeret i 'Reconnective Animals ®', det vil sige at jeg også tilbyder dyrehealing

Jeg er også en spirituel rådgiver - jeg fik mit første Advanced Mediumship certifikat fra 'The Awareness Institute' som ligger i Australien (Sydney). Endvidere, jeg er hele tiden i gang med at udvide mine evner som clairvoyant medie og healer, hvor jeg bla har studeret hos en af verdens mest anerkendte psychic mediums;  Lisa Williams (Lisa Williams International School of Spiritual Development (LWISSD).

At stå op om morgenen velvidende at jeg kan tilbyde mine evner til fordel for andre, dette giver mig livsformål og det får mig til at smile - hvad mon får dig til at smile?

Trusted Healers

Clairvoyant
Medie Healer og Spirituel 
Rådgiver

LWISSD_Combined_Lvl1+2+3.jpg
bottom of page