top of page
Magic_Forrest_23082012

RAMT AF 

GUILLAIN-BARRE SYNDROMET 

Guillain-Barrè syndromet (GBS) er en sjælden lidelse i nervesystemet. Det er en tilstand, der mest ses hos mænd, selvom kvinder og børn også kan få sygdommen. GBS er en akut opstået nervebetændelse, der svækker musklerne og i nogle alvorlige tilfælde kan det endda forårsage lammelse af kroppen. Det vides ikke med sikkerhed, hvad der forårsager Guillain-Barrè syndromet.

I dag har medicinske forskere endnu ikke fundet ud af, om der findes en klar sammenhæng mellem Zika-viruset og Guillain-Barre-syndromet (GBS).

GBS forårsager betændelse i nerverne - og det menes at være forbundet med Epstein-Barr virussen hos CMV-negative patienter. CMV står for Cytomegalovirus og er en almindelig virus, som 50-80% af voksne har, bevidst eller ubevidst. Miller-Fisher syndromet og Kronisk inflammatorisk demyeliniserende polyneuropati (CIDP) anses også at være tæt beslægtet med Guillain-Barre syndromet.

Den australske tekniske rådgivningsgruppe for immunisering (ATAGI) har rapporteret omkring 400 tilfælde af GBS om året i Australien, og ifølge Danmarks nationale patientregister (DNPR) rapporteres der omkring 50-100 får sygdommen om året i Danmark.

Casestudier antyder at Guillain-Barrè sygdommen kan være nogen af en uhyggelig oplevelse, og i værste tilfælde kan restitutionsperioden være meget lang. Der forskes stadig i denne sygdom, både forskere og læger forsøger at udvikle nye og bedre behandlinger. Nedenfor kan du finde ud af hvordan Reconnective Healing® hjalp en mand med GBS-lignende symptomer.

Det skal nævnes, på tidspunktet for denne hændelse skete deltog patienten ikke i alternativ behandling eller tog nogen form for medicin. Han levede et normalt sundt liv og var ikke-ryger.

 

Guillain-Barre Syndrome

ALTERNATIV HEALING HJÆLPER ET OFFER MED GBS

" Jeg husker det startede med en slem influenza. Jeg var ikke rigtig frisk i et par dage og derfor besluttede jeg mig at gå til min læge, som henviste mig til et patologisk institut i Sydney (Douglass Hanly Pathology), og det var her der skulle tages nogle blodprøver. Jeg kan stadig huske smerten, da sygeplejersken trængte nålen ind i min arm. Min smertegrænse er høj og jeg piver stort set aldrig - normalt er jeg okay med nåle og blodprøver men ved denne lejlighed gjorde det virkelig ondt. At dømme ud fra den smerte som nålen forårsagede, troede jeg at sygeplejersken ramte ved siden af min blodåre. Jeg sagde ikke noget til sygeplejersken, man er jo en sej mand - i stedet for, så gik jeg hjem med en meget øm arm og som jeg ikke kunne løfte. Jeg følte mig ikke rigtig tilpas, derfor gik jeg i seng uden at vide at mindre end 24 timer senere ville jeg opleve helvede selv - den værste tid i mit liv var ved at udfolde sig.

Jeg ved ikke hvor længe jeg sov, det føltes som et par timer senere. Jeg vågnede op og tænkte, hvem giver mig elektrisk stød, hvorfor denne smerte, hvorfor stopper smerten ikke, hvad sker der med mig - drømmer jeg? Jeg husker, at jeg svedte meget og før jeg kunne sige noget til min kone var smerten nået et utroligt højt niveau, hvor jeg kun kunne gøre en ting - nemlig, at skrige så højt at det føltes som om mine lunger var ved at kollapse.

Jeg skreg og skreg om hjælp - det var meget ubehageligt. Jeg var ikke sikker på hvad jeg skulle gøre af mig selv og jeg var bange. Før jeg vidste af det, var jeg indlagt på hospitalet. Lægerne vidste ikke hvad de skulle gøre med mig - først tænkte sygeplejerskerne og lægerne at jeg havde fået et hjerteanfald, men da de ikke kunne finde beviser for dette og ej var i stand til at stille en diagnose, begyndte de at indse at der kun var en ting at gøre for mig, nemlig at reducere smerten med smertestillende medicin. De besluttede sig for at give mig morfin, det eneste rigtige at gøre var at sætte mig ud af spillet og ende min elendighed.

Jeg var på hospitalet i hele to uger - jeg svævede ind og ud af min bevidsthed, hver gang jeg vågnede op blev jeg påmindet om smerten - jo, den var der stadig, selv med morfin i kroppen. Det meste af tiden blev medicinering af morfin foretaget via en kanyle på grund af mine ulidelige smerter. Flere MR- og CTI-scanninger blev taget, og igen blev det afsløret at jeg ikke havde fået et hjertetilfælde.

Således fik jeg tilskrevet en neurolog som havde til opgave at finde ud af hvad der var galt med mig. Efter den første uge måtte de forskellige læger og min neurolog indrømme at de stadig ikke var helt sikker på hvad der var foregik, dog troede min neurolog at mine symptomer relaterede til en virus kaldet Guillain-Barrè syndromet.

Holistic Alternative Medicines

SENFØLGER AF
GUILLIAN-BARRE SYNDROMET

"Min genoptræning fra Guillian-barre' syndromet (GBS) var for mig som at se en film i slowmotion - jeg husker stadig den dag jeg blev taget af morfinen. Jeg vågnede op og fandt mig selv lammet fra skulderen helt ned til min fod (højre side af kroppen). Jeg forsøgte at være så rolig som muligt, men jeg var bange fordi jeg ikke vidste hvad der var sket med mig. Jeg husker mine tanker - jeg blev ved med at sige til mig selv;  'Jeg er rask', 'Jeg er sund', 'Min krop er mit tempel'.

Efter yderligere 3 dage i hospitalsengen, begyndte jeg at få mine følelser tilbage i mit højre ben, men mine nerver i fødderne virkede unormale. Endelig blev jeg i stand til at rejse mig op, dog var min overkrop og især min højre skulder tydeligt beskadiget. Da jeg er højrehåndet, indså jeg hurtigt at jeg ikke længere var i stand til at skrive, barbere mig, børste tænder eller spise - min højre arm hang bare ved siden af ​​min krop, den havde ikke længere nogen funktion. Jeg tænkte - hvorfor mig? Men jeg var fast besluttet på at blive frisk igen, selvom min krop tydeligvis signalerede at det ville kræve en stor indsats. Jo, jeg vidste at dette ville tage tid.

Jeg blev til sidst udskrevet fra hospitalet, og derefter blev jeg henvist til en neurologist og efterfølgende en fysioterapeut. Et intensivt genoptræningsprogram blev foreslået og løbende konsultation med min neurolog blev også arrangeret igennem hele restitutionsperioden.

Efter afslutningen af hvad lægerne sagde var den bedste fysioterapi behandling man kunne få, måtte jeg erkende at jeg desværre kun havde genvundet omkring 70% af min mobilitet. Jeg havde fortsat følelsesløshed i mine fødder, rastløse nætter, søvnløshed, oplevelse af neuropatiske smerter ( meget ubehagligt, en følelse af nervetrådene modarbejder hinanden og det mærkes som om man får stød), og balance problemer med kroppen var også en realitet. Det var det på det tidspunkt min neurolog fortalte mig, at han ikke kunne gøre mere for mig. For at hjælpe mig med at håndtere de smerter og den ubehag som jeg stadig oplevede, kunne neurologen kun ordinere meget dyrt medicin til mig - normalt ordineret til folk som lider bla., af epilepsi.  Da medicinen havde mange bivirkninger anbefalede neurologen at jeg skulle tænke over det og at jeg også skulle undersøge om integrativ medicin var noget for mig. Vi blev enige om at afslutte behandlingen, så jeg kunne tænke over hvad jeg ville.

På dette tidspunkt var jeg selvfølgelig meget taknemmelig for den hjælp jeg fik fra de læger, sygeplejersker, min neurolog og ej forglemme fysioterapeuten - de gjorde allesammen deres bedste. Selvom jeg ikke var tilfreds med den helbredelse jeg fik fra den konventionelle praksis, så indså jeg hurtigt at det var op til mig, at finde vejen frem til et bedre helbred. Og det var her jeg begyndte at lære mere om alternativ behandlinger. Som en meget skeptisk mand besluttede jeg mig for at prøve Reconnective Healing®.

SELV

HEALING MIT RESULTAT

Hvis jeg ser tilbage på min sygdom, så kan jeg ikke lade være med at spekulere på om dette var mit WAKE-UP call. Jeg ved godt det lyder underligt, men jeg kan ikke lade være at spørge mig selv om der måske var nogen som prøvede at fortælle mig noget med min pludselige sygdom? Det var som om at jeg blev skubbet i en retning af nogen mere betydningsfuldt, og som ville have lige så stor betydning for andre mennesker.

I dag tror jeg på at jeg blev guidet til alternative healing og integreret medicin. Jeg er her for at hjælpe andre mennesker som er interesseret i hvad denne nye energihealing er. Jeg kan ikke lade være med at smile, og tænke på hvor heldig jeg egentlig har været - efter min egen oplevelse hvor jeg blev lammet i kroppen, gik det hurtigt op for mig hvordan jeg selv kan helbrede min sygdom og slippe af med mine smerter og symptomer.

 

Det faktum at jeg i dag en blevet en healer er ikke en tilfældighed, og jeg ville ikke have været i stand til at give healing til andre hvis det ikke var pga min egen sygdom.

Efter at jeg startede med at arbejde med Reconnective Healing®, følte jeg endelig at min krop kom i fuld balance. Jeg lider ikke længere af smerter, jeg oplever heller ikke ubalance eller har nogen form for ubehag. Jeg er 100% rask og har nu evnen til at leve et lykkeligt, sundt og inspirerende liv.

I mit tilfælde føltes min healing som en transformation, hvor det lykkedes mig at bringe min krop tilbage til det jeg kalder homøostase - altså det at min krop og dens organer er i ligevægt og i fuld balance. 

Selvom ingen kan argumentere at medicin er 100%, så siger jeg at det er værd at overveje alternativ medicin, fordi du måske ligesom jeg kan lære at heale dig selv med resultater som ikke altid kan forklares;

“Hvis du er heldig kommer din healing på den måde du forventer.

Hvis du er rigtig heldig kommer den på en måde, du aldrig havde drømt om – en som Universet har designet specielt til dig.”

Dr Eric Pearl 

bottom of page