top of page
HB

DEL DIN

OPLEVELSE

Jeg har over 10 års erfaring i healing og har også arbejdet som clairvoyant medie / medium i udlandet - for mig er det altafgørende at mine klienter ved hvem jeg er , hvilke værdier jeg står for og at de føler sig godt tilpas i mit selskab.

Mine etiske regler følger de internationale retningslinjer og anbefalinger for klientsikkerhed som gør sig gældende indenfor den branche som jeg nu engang repræsenterer.   

Jeg går meget op i at mine klienter har en god oplevelse med mig - derfor sørger jeg altid for at besvare eventuelle spørgsmål fra alle mine klienter inden jeg begynder en session. Vigtigst af alt, jeg spørger også om hvad forventningerne er til mine ydelser, så jeg bedre kan bedømme om jeg er den rette person og om jeg har det der skal til for at hjælpe. 

Jeg tror at det er vigtigt at man deler sine oplevelser og erfaringer med så mange som muligt - at lytte til andres healing historier er en vigtig del af ens egen healingsproces, dette gælder også hvis man f.eks bestemmer sig for at ens kæledyr har brug for healing - igen det er vigtigt at lade andre vide at der findes alternative behandlingsformer for dyr, ligesom for mennesker.

Det samme kan siges omkring de clairvoyance budskaber der videregives fra det spirituelle univers, hvor netop det at lytte til andres livshistorie og de budskaberr som kommer fra det spirituelle univers - det kan i sig selv også tit føles som en healing. Og det er netop derfor, at jeg opfordre mine klienter til at dele deres oplevelser af mig via denne hjemmeside.  

Hvis du ønsker at dele din oplevelse med mig til andre mennesker, så brug venligst nedenstånde webformular.

 

Bemærk venligst, at det er kun dit fornavn, din anmeldelse eller anbefaling og navnet på den kommune du bor i der vil blive vist på min hjemmeside. Alt information på dette domain følger GDPR-reglerne, som gør sig gældende i EU.

HVAD SIGER MINE

KLIENTER

bottom of page