top of page
Hands

INTRODUKTION TIL

RECONNECTIVE HEALING 

Reconnective Healing® er den nye healingenergi indenfor det alternative univers - det er en healing form som har givet usædvanlige og bemærkelsesværdige resultater, og er et nyt healing spektrum som har sin egen dimensionnelle intelligens og visdom. Den repræsenterer sig selv som frekvenser af energi, lys og information. Videnskabsfolk verden over har nu bekræftet at denne nye form for healingenergi eksisterer og at den i de fleste tilfælde kan have en helbredende kraft.

Globalt, er der over 100,000 praktiserende healere som har gjort Reconnective Healing® til sit speciale, og der er mange mennesker som har udtalt sig positivt om denne nye form for healing - faktum er, at tusindvis af helbredelser har fundet sted over hele kloden. Reconnective Healing® betragtes ikke som behandling af symptomer som sådan, og det er heller ikke en slags terapi hvor man medicineres for sine symptomer. I stedet for drejer det sig om kroppens og sindets evne til selvregulering, hvor du får muligheden til at vende tilbage til BALANCE, SUNDHED, HELHED og VITALITET.

Reconnective Healing® er ifølge Dr.Eric Pearl en slags EVOLUTIONPROCESS, som indbefatter den evolutionære omstrukturering af vores DNA og reetablering af vores forbindelse til universet på et helt nyt plan.

Reconnective Healing® er et nyt helbredende energispektrum, der er her for den første gang. Når man først har prøvet det, kan man bedre forstå hvad det betyder at have modtaget denne nye form for opsigtsvækkende healing.

Tusindvis af mennesker har allerede prøvet RECONNECTIVE HEALING ® og klient anbefalingerne er mange og positive.

Det er også derfor at det er en fornøjelse at introducere dig til UGENS specielle kampagne, den hedder; '3 for 2' kampagnen, og her har du muligheden for at få en healing session GRATIS.

For mere information om denne kampagne, besøg venligst vores online booking-system og vælg den ydelse (healing pakke) som hedder;

3 for 2 | Gratis Healing 

Når du har booket og betal for denne ydelse, så bliver du automatisk kontaktet af din healer. Bemærk venligst; du skal kun booke din føste session selv online, de andre 2x healing sessioner vil automatisk blive booket af din healer, efter din første session. 

i dag

GRATIS

Healing

NY

HEALING

SPECTRUM

Dr Eric Pearl, the pioneer of Reconnective Healing, explains about the new healing spectrum whilst giving healing to a woman suffering from a shoulder injury. 

Healing

VIDENSKABEN BEKRÆFTER 

RECONNECTIVE HEALING

Reconnective Healing® er den ny healingenergi, som er her på denne planet for første gang. Denne nye form for healing udøves globalt af både praktiserende læger og alternative behandlere. Mange specialister antyder at, Reconnective Healing® også spiller en væsentlig rolle i integrerende medicin (integrative medicine).

Integreret medicin er en filosofi inden for sundhedsplejen med fokus på individuel patientpleje og kombination af det bedste fra konventionel vestlig medicin og evidensbaseret komplementær alternativ medicin.

Ligeledes, Reconnective Healing® er også en videnskabelig filosofi indenfor healing, der indeholder frekvenser, lys og information. Dette i sig selv kan også spille en væsentlig rolle i debatten omkring integreret medicin, netop fordi Reconnective Healing® også kan fungere som et kompliment til konventionel vestlig medicin - selvfølgelig uden at den erstatter den rådgivning eller information som man modtager fra ens egen læge eller sundhedsspecialist.

Reconnective Healing® blev opdaget af Dr. Eric Pearl tilbage i 1990'erne - på det tidspunkt var han var en mand som var villig til at opgive en af Los Angeles' mest lukrative kiropraktiske klinikker for at undersøge hvad hans opdagelse var og hvad det ville betyde indenfor nutidens lægevidenskab. Dr. Pearl har afholdt mange forskellige foredrag omkring denne nye form for healing, og han har skrevet bøger og har i mange år delt sin egen viden med mange ligestillede forskere verden over.

Videnskaben har i dag bekræftet, at Reconnective Healing® er ægte - det er en ny helbredende spektrum af vibrationsfrekvenser, om du vil det er det et nyt frekventfelt, som kan bringe balance og spontane helbredelser, dette inkluderer helbredelse på det mentale, følelsesmæssigt og spirituelle plan.

Reconnective Healing® anbefales af førende videnskabsmænd og er godkendt af prominente berømtheder såsom; Hank Wesselman, Gary Schwart, Richard Gerber, Sarah Madison, Amy Lynn Grover, Keith Mitchell, Mona Lisa Schulz, Christiane Northrup, Lynne McTaggart, John Edward , Deepak Chopra og Dr. Wayne Dyer.

INTEGRERET FORSKNING & LÆGEMIDLER

Nogle forskere mener at integreret medicin er det nye lægemiddel i det 21. århundrede. Det er et varmt emne inden for ny medicinsk videnskab og mange praktiserende læger over hele verden har udvist en stor interesse i denne filosofi. Integreret medicin er en filosofi inden for sundhedspleje med fokus på individuel patientpleje og kombinerer det bedste fra konventionel vestlig medicin og evidensbaseret komplementær medicin (CAM).

CAM (komplementær og alternativ medicin) har været tilgængelig for offentligheden i århundreder. For eksempel, (TCM) traditionel kinesisk medicin, herunder former såsom; akupunktur, urtemedicin, massage og diætbehandling. Reconnective Healing® er også anerkendt som den ny healingenregi blandt førende videnskabsfolk. 

Det er vildledende at tænke komplementær og alternativ medicin (CAM), heri også Reconnective Healing® ikke er baseret på videnskabelig forskning. Faktum er, at der er masser af forskningstidsskrifter, videnskabelige artikler og bøger tilgængelige om disse emner - især i forhold til Dr.Eric Pearl's egen opdagelse og udtalelser - videnskaben har bekræftiget Reconnective Healing®. De sundhedsfremmende effekter af Reconnective Healing® er også blevet dokumenteret, herunder de terapeutiske værdier er i stigende grad blevet anerkendt af mange klienter verden over.

Reconnective Healing® er ægte, det er målbart og håndgribeligt - førende forskere som Dr. Gary Schwartz, Dr. William A Tiller og Dr. Korotkov har publiceret interessante artikler og tidsskrifter om dette emne. Universiteter, hospitaler, læger, medicinske forskere og phd.-studerende verden over har også bidraget til forskningen. Der er bla. udgivet en dokumentar film, kaldet ' The Living Matrix ' - en ny videnskabelig dokumentarfilm om den nye videnskab indenfor healing.

Af særlig interesse er effekten Reconnective Healing® har på vand - under et eksperiment udført af Dr. Gary Schwartz / Dr. Korotkov blev det opdaget, hvordan egenskaberne ændrede sig i vand under påvirkning af Reconnective Healing®, sammenlignet med et kontrolforsøg hvor der overhovedet ingen effekter blev påvist. Taget i betragtning af at den gennemsnitlige menneskelige krop er lavet af 70-80% vand, måske dette i sig selv er forklaringen på hvorfor Reconnective Healing® har så stor en indflydelse på ens krops-fysiologi.

Yderligere undersøgelse af kroppens energiforandringer i 'non-touch energihealing' er også foretaget af CIHS - California Institute for Human Science.

Målet med denne forskning var at undersøge kroppens energi-forandringer i hvad der kaldes 'ikke-berørings' energihealing - med det formål at bestemme om Reconnective Healing® kunne inducere ændringer i Qi-energiniveauerne i kroppen. Og hvis det kunne påvises, fastlægge karakteristika for disse ændringer i sammenhæng med den tilvejebragte helbredelse. I denne undersøgelse blev en 74-årig patient valgt som emne, han havde følgende symptomer / tilstand:

 • Efter hjertekirurgi blev patienten afmagret og ude af stand til at gå.

 • På tidspunktet for denne undersøgelse deltog patienten i et rehabiliteringsprogram, men efter rehabiliterings perioden var han stadig ikke i stand til at gå.

 • Som et resultat af ovenstående betingelser krævede patienten en rollator, når han var til fods.

 • På tidspunktet for denne undersøgelse blev patienten også diagnosticeret med en godartet (benign) knude.
   

Klienten modtog tre healings sessioner - under eksperimentet og efter hver session, blev der anvendt et AMI apparat (Apparatus for Meridian Identification), og SSVP (Single Square Voltage Pulse) - SSVP kan måle Qi-energier i menneskekroppen. Det interessante er at Qi-energimålingerne før behandlingen var dybe - der var en stor ubalance i Qi-energi og det var synlig mellem den nedre og den øvre del af kroppen, hvilket muligvis afspejler patientens tilstand / symptomer som fremhævet ovenfor.

Efter tre healing sessioner blev Qi-energi-ubalancen reduceret. Især var der en bemærkelsesværdig forbedring - hvilket tyder på, at en omfordeling af kroppens Qi-energifelt leveret til underkroppen blev væsentligt mere aktiv end i overkroppen. Faktisk er en sådan vending af det nedre / øvre Qi-forhold meget usædvanligt. Undersøgelsen fremhæver også, at det samlede Qi-energimønster (meridian-system) blev tydeligt forbedret efter tre sessioner af Reconnective Healing®. Desuden skal det også bemærkes, at selv om det var uden for denne særlige undersøgelses rækkevidde at finde ud af om Reconnective Healing® helbredte patientens tilstand, så stod han faktisk op efter helbredelsen uden hjælp af en rollator og han begyndte at gå igen uden hjælp.

For yderligere detaljer og diagrammer over de specifikke foranstaltninger henvises du til  California Institute for Human Science (CIHS).

Hvis du er interesseret i at læse mere om Reconnective Healing® og den videnskabelige forskning det ligger til offentlig discussion, så opfordres du selv til at foretage dine egne undersøgelser. Nedenfor finder du også en liste af relevant forskningsmateriale, bøger og dvd'er, m,v:
 

 • THE RECONNECTION: Heal andre, helbred dig selv (Bog - Hay House-publikation: ISBN-978-1-4019-0210-0)

 • Videnskab bekræfter RECONNECTIVE HEALING (Bog - ISBN-13: 978-1467948203

 • Solomon taler om at forbinde dit liv igen (Bog ISBN - 978-1-4019-4296-0)

 • Essensen af ​​helbredelse af Eric Pearl / THE ESSENCE OF HEALING (DVD)

 • CIHS (California Institute for Human Science) - Undersøgelse af kroppens energiforandringer i energiheling uden berøring, (Udgivelsesdato 20/02/2010)

 • The Living Matrix - The science of healing (DVD)

 • The University of Arizona Health Science - Dr. Gary Schwartz (Professor in Psychology, Medicine, Neurology, Psychiatry and Surgery)

 • The Long-Range Effect of Reconnective Healing - Dr Konstantin G Korotkov (Saint Petersburg Research Institute of Physical Culture and Sport)

 • Forskningen bag Reconnective Healing - (en synopsis, klik på pdf filen for download):

Integrative medicine and research
Videnskaben bekræfter Reconnctiv Healing
bottom of page